Ga naar de inhoud
  Home » Welke hardware wordt geadviseerd?

  Welke hardware wordt geadviseerd?

  Voor het maken van kwalitatieve spins, hebben wij een aantal tips die wij tijdens de training zullen delen en oefenen. Afhankelijk van de situatie op de locatie, adviseren wij de volgende hardware te gebruiken:

  BeastGrip Pro met groothoeklens

  Grip met wide angle lens

  De Grip kan gebruikt worden om eenvoudig stabielere beelden te maken. De grip is een ‘houder’ waarin de mobiele telefoon wordt geklemd. Door een bredere grip is het makkelijker de mobiele telefoon stabiel te houden. Hierdoor worden de beelden vloeiender. Dankzij de ‘wide angle lens’ (groothoeklens) is minder loopruimte om het voertuig heen nodig.

  Ricoh Theta camera

  Ricoh Theta SC2 360º camera

  De Ricoh Theta is een 360 camera voor het vastleggen van het interieur. De camera is voorzien van 2 lenzen aan weerskanten en maakt sferische foto’s (360º panorama foto in één bestand). Vanuit de SpinCar app is deze camera draadloos en op afstand te bedienen.

  Tafelstatief

  Joby GorillaPod 325

  De Joby GorillaPod is een tafelstatief met uiterste flexibele pootjes. Het statief is te gebruiken om het interieur te fotograferen samen met de Ricoh Theta.

  Monopod

  Het alternatief is een monopod.
  Dit is een statief met één poot die in hoogte instelbaar is. Handig voor voertuigen zonder middenarmsteun en om opnames te maken op ooghoogte.

  💬 Kan ik je helpen?
  Scan de code